jueves, 23 de septiembre de 2010

classe del 23/9/2010

Hem començat la classe citant 4 situacions diferents , unes que ens podem trobar en la vida a l'escola i unes a la vida escolar amb internet; totes il·legals. Per agafar una fotografia d'una pàgina s'ha de mostrar d'on s'agafa i així es sap de qui es i que no ens pertany a nosaltres, igual q no robem postals.
Més tard hem vist un video "copy is not theft" en el que ens parla dels drets d'autor.

Per acabar hem parlat de les wikis i com les podem utilitzar. També hem vist un vidio que ens expicava totes les funcions de la pàgina.

domingo, 19 de septiembre de 2010

classe del 16/09/2010

A la classe d'avui l'hem començat explicant que és una xarxa , ens hem fet un perfil a delicious i hem afegit un nou gadget (RSS).
Després d'això hem visitat uns blogs molt interessants a blocs.xtec.cat en el que s'informa als pares, devaten tant pares com alumnes, pengen fotos i vídeos amb un previ permís, alguns professors pengen exercisis pels alumnes...
Després també hem treballat el que són els BLOGROLLS on una persona que tingui un blog pot suggerir altres blogs que per ell/a son interessants.
Per últim van fer els grups del treball col·lavoratiu i vam citar els objectius que cal dur a terme per fer un bon treball.

Video d'interactivitat

Edu3.cat

jueves, 16 de septiembre de 2010

Comentari sobre el video d'interactivitat

En aquest video ens explica que els ordinadors s'han convertit en eines de comunicació.
Fa molts anys hi havien moltes dificultats per crear ordinadors tot i que existia la necesitat de crear-los.
Es va crear el Xanado que es com l'internet i va donar pas al hipertext i a la hipermedia.
Al aparèixer el retoli els va permetre la comunicació interactiva amb l'ordinardor. A partir del 1990 apareix el CD-ROM. A partir d'aqui internet ens permetra comunicar-nos amb altre gent i compartir informació i es creen aplicacions lúdiques, socials, educatives i comercials.
Un conjunt de grafismes anomenats interficie posiviliten la comunicació entre l'ordinador i les persones.

lunes, 13 de septiembre de 2010

Pressentació del blog

Hola em dic Nonna Casas i estic cursant 1r d' Educació infantil a la Blanquerna.
Els meus objectiuS són apendre a utilitzar el programes i xarxes correctament ja que és un tema que no porto gaire bé. Em costa bastan tot el que be a ser la informàtica i per aixo intentare apendre i esforçar-me al màxim en aquesta assignatura.
Al blog enganxare tots els meus treballs dels moduls i aixi compartir els meus documents.