jueves, 2 de diciembre de 2010

Activitat jclic





JCLIC:

* Jclic és el programa que ens ajuda a executar arxius amb Jclic.
* Jclic author serveix per editar activats amb Internet.

Explicació del procés que hem de seguir per crear les tres activitats:

Comencem obrint el Jclic author. Apareixen les següents opcions; projecte, mediateca, activitats i seqüències.

* Projecte i començarem creant la primera activitat el trencaclosques, anem a arxiu/ nou projecte i es guardarà com a arxiu ZIP, que és un arxiu comprimit. Ho guardem a la carpeta que hem creat a l’inici per guardar tots els arxius. Seleccionem l’skin que volem i a sons d’event podem definir els sons que volem que hi hagin a les nostres activitats.

* Mediateca. És on hem de tenir tots els elements que utilitzarem per fer el Jclic.
* Activitats. Al primer botó podem dir quin tipus d’activitat crearem.Podem fer un puzzle d’intercanvi i a continuació se’ns obren les següents pestanyes; 1. opcions, 2. finestra, 3. missatges, 4. plafó.
1. Opcions: 1. comptadors (temps màxim, nombre d'intents, etc.) 2. botons (podem posar ajuda- la solució, o informació)
2. Finestra. És desenvolupa el joc. Canviem el color de fons i desactivem la vora.
3. Missatges. Premem sobre missatge inicial i escrivim "Fes el trencaclosques". A imatge podem inserir-ne alguna que demostri la indicació principal i a actiu podem posar vídeos, audicions, etc. Afegim el missatge final (Molt bé!). No escrivim missatge d'error perquè aquestes activitats no en tenen.
4. Plafó. Podem dissenyar el trencaclosques, utilitzem encaixos amb unió ovalada, i podem seleccionar quantes peces volem. Podem fer una prova prement el play que ens surt a l'esquerra.

La segona activitat és l’activitat d’associació d’imatges amb text.

Per poder penjar el Jclic que hem creat al bloc hem d’anar al blink a l’apartat de l'assignatura i entrar a webs i a la carpeta de la dreta pugem el nostre arxiu. Aleshores ens apareix la icona d’un hipervincle al costat del nostre arxiu aleshores pitgem a sobre i ens dona una adreça. Per a fer la nova entrda al blog vam entrar al suro en Jordi ens va posar un codi embed, l'haurem copiar al bloc afegint-li l’adreça que ens havia sortit al blink.


Informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario