martes, 9 de noviembre de 2010

Exposicions del treball de territori

8 de NOVEMBRE de 2010


Primer treball
: Les diapositives amb fotos al fons no deixen veure del tot les frases que hi ha escrites
El power point està molt bé ja que han agafat una imatge on hi havia portes i han fet que de cada porta hi surti una diapositiva. Acontinuació hem vist un vídeo on sortien uns nens immigrants cantant cançons de cultura catalana.
I per últim hem vist les respostes d’una enquesta que vam respondre nosaltres mateixos.

El carnaltostes: Les alumnes ens fan una explicació del que va ser i el que és el carnastoltes. Ens ho expliquen com si fóssim pares i elles professores. A l’época de Franco , ell deia que el carnastoltes era únicament pels nens i es prohivia a tots els grans fer ells festes. Actualment a les escoles cada dia hi ha una norma i hem d’anar vestits d’una manera diferent. També ens han informat que haurien e menjar la botifarra d’ou el dijous.

Joan miró: Manera d’apropar els infants a tallers de cultura catalana. Activitats que es poden fer amb l’escola de forma guiada. Han utilitzat un powerpoint. Ens expliquen a trabés d’aquest els tipus de tallers que es poden fer ( tallers manuals, tic, lectures, audicions...) Al final ens han posat

Escola oberta: Presentat en un power point. La idea de centre obert estimulen a l’infant, tracten problemes per tal de ajudar als infants. És un servei amb unes pautes de seguiment per tal d’ajudar al nen. Normalment estan dintre de asociacions que els ajuden econòmicament. Elles en destaquen dues: la fundació Pere Tarrés i Roger Torné. Per acabar ens han donats les seves conclusions del treball .

L’educació lenta: Amb un prezzi ens han presentat el tema i ens han donat les idees principals de l’educació lenta.
*llegeix molt del a pantalla a la biografia de dos autors.

OBSERVACIONS: no utilitzar la cursiva en tota la biografia, nomes pel títol, i el autor s’ha de posar en majúscula. Posar fonts, no bibliografia si no són llibres o revistes. Hi ha 2 tipus d’actes comunicatius: exposició narcisista (estic pendent de mi i surten nervis) i la comunicativa ( ho dic tot i q els altres fagin càrreg del que escoltin ) . Molts han fet servir la interrelació amb els que escolten ( si les fem ens han de fer pensar i no que siguin d’aquelles que es responen soles).
El material complementari : fotografies, videos (explicar perque penjem el video o foto ), els textos han d’estar SENSE faltes.

Posar imatges i aixi presten més atenció. Per exemple no posar un grafic sense explicar-lo. (la gent esta pendent del grafic i no escolta el que dius) ; Si AL TRENSMETRE sentiments.
Li ha agradat molt les portes que s'obrien.

NOMES 10 MINUTS COM A MÀXIM!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario