martes, 9 de noviembre de 2010

LA BIBLIOTECA BLANQUERNA

1.Entrant a la pàgina de la biblioteca entro a catàleg i on posa paraula clau, escric educació infantil. Allà hi surten llibres, dvd’s i altres que estan en la biblioteca de la facultat.

2. A l’inici de la pàgina hi surten les fonts de la biblioteca i per trobar les erevistes que hi ha hem de fer clic a revistes (està separat per temes)
3. Per buscar el llibre "el primer dia a l'escola" hem seguit el mateix procedimet que els dos anteriors. I aix'i hem trobat l'informacio sobre el llibre.

4. Per aplicar la normativa ISO 690 es poden triar diferents recursos. Es pot buscar informació a Internet sobre aquesta normativa i aplicar-la o fent servir el mètode que hem utilitzat nosaltres amb l'aplicació del Word. Amb el Word 2007 hi ha una plantilla que t'ho fa immediatament, només cal que omplis els vuits que hi ha. Els passos són:
- Referencias
- Normativa ISO 690
- Bibliografia

5. Per trobar els llibres físicament entrem a catàleg i on diu “paraula clau” escribim el nom del llibre i ens apareix un codi amb una lletra, un o més números i tres lletres (E.2. EDU). Aquest codi és el que te el llibre per buscar-lo a la biblioteca. La primera lletra és la que està al passadís i a les estanteries età ordenats per números i finalment per lletres .

No hay comentarios:

Publicar un comentario