lunes, 18 de octubre de 2010

Seguiment de les classes de seminari

Dimarts 21 de setembre: Primer dia de seminari en el que vam visitar el bloc http://seminarijordisl.blogspot.com on hi vam trobar tot el que havíem de fer per els següents dies i durant tot el seminari. Després ens vam presentar tots però fent-ho per parelles. Jo li explicava a la meva companya com era jo i a l'inversa. Per finalitzar la classe vam mirar les tasques que teníem per els pròxims dies. També es van dir les notes de català i es va comentar per sobre.
Per fer un bon treball universitari , vam llegir unes pautes que ens facilitarien fer un treball. 
Dimecres 22 de setembre: Durant aquest dia vam llegir la normativa acadèmica i també va ser comentada i vam subratllar els punts més importants i que més ens interessen. També ens vam dividir els treballs de les revistes educatives. A continuació en Jordi ens va proposar portar articles , noticies ... que parlessin sobre algun tema que en interessés i que el llegiríem a classes de seminari i el debatríem.

Dimarts 28 de setembre: Dia d'entrevistes personals.

Dimarts 5 d'octubre: A la classe del dimarts primer es va fer la primera presentació del treball de revista educativa i després vam comentar el llibre "Educació i vida quotidiana". Algunes noies vam llegir fragments que ens havien agradat o ens havien cridat l'atenció. També es va explicar el fet de no copiar i enganxar fotos del google o de qualsevol pàgina, ja que moltes d'elles no són púbiques. 

Dimecres 6 d'octubre : La classe del 6 d'octubre va començar també amb una presentació del treball revista educativa i després d'això es van comentar alguns errors que es tenien que millorar i intentar no fer-los en el proper treball. També es va llegir i comentar capítols del llibre "Educació i vida quotidiana".

Dimecres 13 d'octubre: Primer de tot en Jordi ens va dir que pel proper dia hauríem de fer un itinerari sonor ( des que sortim de casa , fins arribar a la universitat ). A continuació vam llegir un article que parlava de l'1x1 (un ordinador per nen) que ens explicava els diferents punts de vista, els pros, els contres... I finalment l'Aida i jo vam començar a presentar el treball però com continuàvem presentant-lo igual que els altres grups l'haurem de presentar el dimarts 19.

No hay comentarios:

Publicar un comentario